Прахосмукачки с контейнер и торбичка на добра цена

Днес има различни видове прахосмукачки, с различни функции и високотехнологични екстри. Така тогава коя е подходяща за нас? Няма значение дали имаме домашен любимец вкъщи, или пък страдаме от алергия, а може би просто искаме правилната прахосмукачка за къщата си. Всичко това е маловажно защото сега съм подготвил един доста прост наръчник който може да помогне и да направи възможностите на прахосмукачките смислени за всеки от нас!

За да изберем правилната прахосмукачка, трябва да погледнем всеки един от трите основни компонента на дома.

  1. На първо място трябва да вземем под внимание размера на жилището си. По-големите домове може да изискват по големи и мощни прави прахосмукачки за пълно почистване.!
  2. След това трябва да помислим и за стълбите. Ако домът е на няколко етажа, ще е добре да си вземем по-лека прахосмукачка, която да може да се пренася през етажите или пък да си вземем още една прахосмукачка която да е за по-леки почиствания като тези на батерия!
  3. Не на последно място по важност идва ред и на повърхностите. Ако в дома ни има различни настилки то имаме нужда от прахосмукачка която може да се адаптира към различните типове настилка.

Закупуването на нова прахосмукачка не е занимание за всеки ден така, че си заслужава да отделим малко повече-средства за закупуването на по-качествена прахосмукачка, която да почиства добре и да ви върши работа дълги години.

Неща с които трябва да се съобразим

След като сме преминали през трите основни компонента на нашият дом – размер, стълбища и подови покрития, трябва да помислим за начинът ни на живот, ежедневието и навиците ни и личните нужди за да можем по-лесно да открием правилната прахосмукачка! Ето и един списък с неща които трябва да вземем предвид:

Колко често използваме прахосмукачка?

Най-вероятно и вие нямате време всеки ден да обирате с прахосмукачката. Но ако имате, лека права прахосмукачка най-вероятно ще ви е достатъчна за да почистите домът си. Обаче ако вие сте от другите хора, които нямат времето и желанието да пускат прахосмукачката си всеки ден тогава може би ще искате по-голяма и мощна прахосмукачка, която да почиства по-основно?

Или пък ако искате да почиствате всеки ден, но не разполагате с времето, може за вас добър избор да е прахосмукачка робот с програмируем график на почистване, защо пък не ?

Прахосмукачка алергии

Страдате ли от алергии?

Ако сезонните алергии ви мъчат или сте изключително чувствителни към праха има вариянти в които прахосмукачката може малко или много да ви помогне да се справите с тези проблеми. Ако търсите нещо точно такова вие трябва да се насочите към прахосмукачки които са ХЕПА сертифицирани. Ако изберете такава прахосмукачка трябва да сте сигурни, че контейнерът и филтрите са почистени, а след време и подменени за максимално добър резултат особено ако страдате от серизони алергии. За да спестите пари се насочете към такива модели чиито филтър може да се почиства.

Шумът

Ако не харесвате високи нива на шум, или ако живеете в блок с доста „изкривени“ психически съседи, където допълнителният шум ще притеснява съседите, а после те вас, може би бихте искали да си спестите всичкото това притеснение като си вземете по-тиха прахосмукачка, има модели които са доста тихи, и въпреки това са достатъчно мощни! Най-добрият начин за да разберете колко шумна е прахосмукачката е като погледнете спецификацията и или попитате продавача – нас от ТЕХМАГ. С много малко обяснения ще кажа 60 dB е тихо а 80 дицибела е шумно.

Колко тежи прахосмукачката – колко силни сте вие?

Ако обичате да вдигате тежести, можете въобще да не четете за вас колкото повече е по-добре, но ако искате прахосмукачката ви да е лека, да можете да я пренасяте лесно навсякъде ще е по-добре тя да е по-лека. Особено когато знам, кой чисти с прахосмукачка в 99% от случаите си е направо задължително! Ако пък и живеете в къща или многоетажен апартамент задължителното х 2!

Имате ли любимци?

Обичате ли животните? Хубаво е да ги обичаме те ни носят радост и понякога имаме чувството, че само те ни разбират, но домашен любимец в къщи е ужасът на всяка прахосмукачка! Хиляди прахосмукачки са приключили гостуването си в домовете на купувачите си защото са се сблъскали именно с тази стена. Космите от домашните любимци особено дългокосместите се почистват почти толкова трудно колкото и човешката коса!

Хубавото е, че има прахосмукачки които се справят много добре с почистването на коса и косми, те почти винаги ... не всъщност винаги  идват с приставки за почистване на косми били те вградени в прахосмукачката или като отделни турбо-четки.

Видове прахосмукачки

Да се надяваме, вече сигурно имате по добра представа за това какво трябва да може новата ви прахосмукачка? Сега нека набързо да погледнем различните видове прахосмукачки и с какво са различни една от друга те!

Прави прахосмукачки

Прави прахосмукачки

Те са доста популярни, в западна Европа дори може би най-популярният вид прахосмукачки. Те са може би най-добрият и лесният начин да премахнете прах, косми и други замърсявания от килима. Те са адаптивни към промяната в настилката и с тях могат да се покриват големи площи!

Има два вида прави прахосмукачки: с един или два мотора. Еномоторните прави прахосмукачки използват един електродвигател за засмукване и за задвижване на турбо четката. Двумоторните пък използват отделен двигател за засмукването и друг за турбо четката, което подобрява почистването на килими и засмукването.

Този вид прахосмукачки има различни подкатегории с различни екстри като:

  • Включване/Изключване на турбо-четката
  • Настройка височината на почистващата глава. При някои модели това става автоматично
  • Възможност за регулиране на всмукването, полезно е когато се използват допълнителни четки.

Ръчни прахосмукачки
Ръчни и  Леки прави прахосмукачки

В тази категория попадат най-малките и най-леките пайосмукачки, които са подходящи за ежедневно почистване, за почистване на колата или трудни места из къщата.

Ръчни

Чудесни са за почистване на килери, шкафове, рафтове и всякакви странни места. Ръчните прахосмукачки много често с батерия, защото кабелът само им пречи, те са много малки и леки, често са с контейнер.

Леки прави

Те са същите като правите, но много по-компактни и леки. Подходящи са за площи с голям човеко-поток за ежедневна употреба. Лошото е, че нямат почти никакви приставки или ако имат цената им се повишава значително, но пък са много по-маневрени и бързи.

Прахосмукачки робот

Прахосмукачка робот

Ако обичате да ви е чисто, но някой друг да е изчистил правилният за вас уред е имаенно роботът-чистач. Този тип уред използва последните технологии за да поддържа чиста цялата квадратура на периметърът който му е зачислен. Може да го прави по график или постоянно, може да почиства когато вас ви няма и вие въобще ще забравите за мръсотията на пода.

Този тип прахосмукачки е идеален за заети хора, за домове с много прах където е нужно почистване всеки ден. Единственото което трябва да правите с тях е да почиствате контейнерите им.

Прахосмукачки с контейнер

Прахосмукачки с контейнер

Този тип вече има широка популярност и в българия, те са компактни, много често леки и лесни за маневриране. Те са подходящи за почистване на дома, колата, труднодостъпни места.

Последни технологии

Ако някога сте искали мощна прахосмукачка която да предлага удобството на прахосмукачка с батерия е добре да знаете, че има такива прахосмукачки. Все повече марки започват да създават модели които предлагат свободата на безкабелните с мощността на правите прахосмукачки!

Защо да купим безкабелна прахосмукачка?

Те използват батерия за източник на енергия така, че няма кабел който да ви пречи когато почиствате, няма щепсел в който да се включвате и изключвате когато сменяте помещението. Те са почти винаги по-леки от другите прахосмукачки и затова са по-удобни за почистване на стълбища.

Те са идеални за бързо почистване, когато просто искате да съберете току що паднал боклук на земята, но не искате да вадите от килера голямата и тежка прахосмукачка

Купете Онлайн в нашият и тествайте преди да платите

Изберете от широкият спектър с модели прахосмукачки в ТЕХМАГ, ако имате някакви въпроси или не можете да изберете конкретен модел винаги можете да ни задавате колкото си искате въпроси на които ние ще отговорим в най-кратки срокове!

Прахосмукачка Progress Stutgart PC2461 / 1500W = 1800W

Прахосмукачка Progress Stutgart PC2461 / 1500W = 1800W


1500W мощност равняваща се на 1800W мощност 2 литра обем на торбичките за боклук...
159,00лв.85,00лв.47% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка AEG CEPW24TRE+ / 700W = 2000W / A++++

Прахосмукачка AEG CEPW24TRE+ / 700W = 2000W / A++++


Изключително ефективна прахосмукачка преобразуваща електричната мощност в...
300,00лв.162,00лв.46% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка с батерия AEG AG5022 Ultrapower / 25,2V

Прахосмукачка с батерия AEG AG5022 Ultrapower / 25,2V


25,2V батерия До 60 минути време на автономна работа Сменяема батерия с едно...
849,00лв.489,00лв.42% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка за кола AEG JUNIOR20B

Прахосмукачка за кола AEG JUNIOR20B


1300 mAh лесен за почистване контейнер перфектен за обиране на трохи нечистотия от...
94,00лв.42,00лв.55% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка AEG AEQ10PLUS / 700W

Прахосмукачка AEG AEQ10PLUS / 700W


700W мощност A клас на енергийна ефективност 209 AirWATT всмукателна мощност...
190,00лв.109,00лв.43% по-евтино
ПРОМО
Права прахосмукачка AEG Energica AS210BL / 1500W

Права прахосмукачка AEG Energica AS210BL / 1500W


1500W мощност 84dB ниво на шум 240AirWatt всмукателна мощност Елегантен и удобен дизайн...
269,00лв.169,00лв.37% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка Russell Hobbs 20471/ 700W / 78dB

Прахосмукачка Russell Hobbs 20471/ 700W / 78dB


700W мощност 180AirWATT всмукателна мощност 1,5 литра обем на контейнера 8 метра кабел...
229,00лв.99,00лв.57% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачки Dirt Devil Funk4, 1000W = 2300W

Прахосмукачки Dirt Devil Funk4, 1000W = 2300W


Мощност: 1000W 290AirWatt смукателна сила Цвят: червен, черен Тегло: 4.3кг. Дължина на...
ПРОМО
Прахосмукачка Progress Stutgard PC2469DB / 1500W = 1800W

Прахосмукачка Progress Stutgard PC2469DB / 1500W = 1800W


1500W мощност равняваща се на 1800W нормална прахосмукачка 6 метра кабел Стандартна...
169,00лв.85,00лв.50% по-евтино
ПРОМО
Hoover VORTEX SE71VX01 / Прахосмукачка 700W = 2000W

Hoover VORTEX SE71VX01 / Прахосмукачка 700W = 2000W


700W = 2000W 270 airWATT всмукателна мощност А клас 5 метра дължина на кабела 1,5 литра...
289,00лв.169,00лв.42% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка Hoover Breeze BR71BR1, 700W = 2300W

Прахосмукачка Hoover Breeze BR71BR1, 700W = 2300W


700W = 2300W мощност 285AirWatt всмукателна сила стандартна четка и четка за ъгли...
369,00лв.279,00лв.24% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка с батерия GTECH AirRam 23847 / 22V

Прахосмукачка с батерия GTECH AirRam 23847 / 22V


22V батерия Само 3,3 кг тегло Изключително маневрена в хоризонтално и вертикално...
599,00лв.249,00лв.58% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка Hoover Spritz SE71SZ / 700W = 2000W

Прахосмукачка Hoover Spritz SE71SZ / 700W = 2000W


700W = 2000W мощност 260 airWATT всмукателна мощност А клас 5м дължина на кабела 1,7 литра...
269,00лв.145,00лв.46% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка AEG ASPC7150, 800W = 2300W

Прахосмукачка AEG ASPC7150, 800W = 2300W


800W мощност = 2300W мощност 300 AirWatt всмукателна мощност H12 хепа филтрация 72dB ниво на...
449,00лв.299,00лв.33% по-евтино
ПРОМО
Права прахосмукачка Hoover Hurricane HU71HU04 / 700W = 2300W

Права прахосмукачка Hoover Hurricane HU71HU04 / 700W = 2300W


700W = 2300W мощност 300 airWATT всмукателна мощност 88dB ниво на шум 3 литра обем на...
559,00лв.299,00лв.47% по-евтино
ПРОМО
Права прахосмукачка Hoover Vision Reach VR81HU01 / 850W = 2400W

Права прахосмукачка Hoover Vision Reach VR81HU01 / 850W = 2400W


850W мощност равнява се по сила на 2400W прахосмукачка вградена турбо четка с...
759,00лв.281,00лв.63% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка Hoover LA71SM1, 700W =2200W

Прахосмукачка Hoover LA71SM1, 700W =2200W


700W = 2200W мощност 270AirWatt всмукателна мощност 2 литра обем на контейнера h12 HEPA...
239,00лв.135,00лв.44% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка Hoover la71wr, 700W = 2200W

Прахосмукачка Hoover la71wr, 700W = 2200W


700W = 2200W мощност 270AirWatt всмукателна сила АА клас H12 HEPA филтрираща система 2 литра...
249,00лв.145,00лв.42% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка Hoover RUSH ru70ru017, 700W = 2300W

Прахосмукачка Hoover RUSH ru70ru017, 700W = 2300W


700W = 2300W мощност 280AirWATТ вмускателна сила H10 HEPA филтрираща система 2 литра обем на...
457,00лв.239,00лв.48% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка за кола AEG Liliput AG1411 без кабел

Прахосмукачка за кола AEG Liliput AG1411 без кабел


Ако искате да имате винаги под ръка прахосмукачка с която да почистите дори...
100,00лв.50,00лв.50% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка Hoover VELOCITY RU70RU12 / 700W = 2300W

Прахосмукачка Hoover VELOCITY RU70RU12 / 700W = 2300W


700W = 2300W мощност 310 airWATT всмукателна мощност А клас 88dB ниво на шум стандартна четка...
529,00лв.189,00лв.64% по-евтино
ПРОМО
Права прахосмукачка Hoover Turbo Power TP71TP06 / 750W = 2300W

Права прахосмукачка Hoover Turbo Power TP71TP06 / 750W = 2300W


750W = 2300W мощност 310 airWATТ всмукателна мощност ААА клас 89dB ниво на шум 10м дължина на...
679,00лв.319,00лв.53% по-евтино
ПРОМО
права прахосмукачка Igenix IG2416, 1600W

права прахосмукачка Igenix IG2416, 1600W


1600W мощност 250 AirWATT всмукателна сила вградена турбо четка 2 литра обем на...
229,00лв.125,00лв.45% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка AEG Vampyrette AVBG300 / 1000W ≈ 2200W

Прахосмукачка AEG Vampyrette AVBG300 / 1000W ≈ 2200W


1000W мощност ≈ 2200W HEPA филтрираща система Контейнер за буклук лесен за...
339,00лв.215,00лв.37% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка AEG Vampyrette AVBL300 / 1000W ≈ 2200W

Прахосмукачка AEG Vampyrette AVBL300 / 1000W ≈ 2200W


Мощност 1000W ≈ 2200W 295 AirWATT всмукателна сила 86dB ниво на шум FlexPro  система за лесно...
340,00лв.219,00лв.36% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка Rowenta RO6743EA / 700W / H13

Прахосмукачка Rowenta RO6743EA / 700W / H13


700W мощност 260AirWatt всмукателна мощност изключително компактна в комплекта...
399,00лв.249,00лв.38% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка с контейнер Beldray BEL0456, 1000W

Прахосмукачка с контейнер Beldray BEL0456, 1000W


1000W мощност 260AirWATT всмукателна сила изключително лека само 3кг обем на контейнера 2...
219,00лв.149,00лв.32% по-евтино
ПРОМО
Права прахосмукачка Hoover Hurricane HU71HU05, 750W = 2200W

Права прахосмукачка Hoover Hurricane HU71HU05, 750W = 2200W


750W мощност 290AirWatt всмукателна сила вградена турбо четка до 12м обсег на действие...
299,00лв.219,00лв.27% по-евтино
ПРОМО
Права прахосмукачка Hoover Spritz AL71SZ01 / 700W = 2300W

Права прахосмукачка Hoover Spritz AL71SZ01 / 700W = 2300W


700W = 2300W мощност 300AirWATT всмукателна сила 1,5 метра дължина на маркуча...
359,00лв.179,00лв.50% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка 2 в 1 Morphy Richards 732006, 18V

Прахосмукачка 2 в 1 Morphy Richards 732006, 18V


18V батерия до 20 минути автономна работа HEPA H10 филтирраща система 1 литър обем на...
НОВО
Прахосмукачка Hoover la71sm, 700W = 2200W

Прахосмукачка Hoover la71sm, 700W = 2200W


700W = 2200W мощност 270AirWatt всмукателна сила 2 литра обем на контейнера H12 HEPA филтрираща...
249,00лв.149,00лв.40% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка Hoover Vortex SE71VX05, 700W = 2200W

Прахосмукачка Hoover Vortex SE71VX05, 700W = 2200W


700W = 2200W мощност 265AirWATT всмукателна сила 1,5 литра обем на контейнера Х10 ХЕПА...
239,00лв.145,00лв.39% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка Rowenta RH887101 Lithium Bleu Lagon 24V

Прахосмукачка Rowenta RH887101 Lithium Bleu Lagon 24V


Ако искате да притежавате една от най-мощните прахосмукачки без хабел захранвана...
530,00лв.240,00лв.55% по-евтино
ПРОМО
Прахосмукачка Rowenta RO5349EA / 750W

Прахосмукачка Rowenta RO5349EA / 750W


750W мощност 270AirWatt всмукателна мощност 86dB ниво на шум 5 метра кабел стандартна...
259,00лв.149,00лв.42% по-евтино
ПРОМО
Права прахосмукачка AEG AG3101, 10.8V

Права прахосмукачка AEG AG3101, 10.8V


10,8V батерия 2 в 1 което означава че можете да я ползвате като права прахосмукачка и...
389,00лв.229,00лв.41% по-евтино
ПРОМО

Още оферти

Най-продавани