Уреди с транспортни дефекти, с какво са по-различни?

Този път ще бъда кратък… или поне така се надявам да бъда, защото темата „С какво са по-различни уредите с транспортни дефекти.“ може да бъде доста щателно разисквана и излишно удължавана, ако все пак искате да прочетете нещо допълнително можете да погледнете Какви могат да бъдат транспортните дефекти на уредите.

Преди обаче да пристъпим към конкретният отговор, нека обобщим какво знаем досега… всъщност е възможно не всички да знаят какво представляват тези уреди тогава нека да започна от самото начало:

Всичко е започнало през 1940-та година когато Лорд Лихтенщайн вижда, че … нека оставим шегата настрана!

Уредите с транспортни дефекти са явление което беше забелязано през последните години, с развитието на големите търговски вериги които ги предлагат по своите многобройни магазини.

FOT1158208

Представете си голяма верига с 20 магазина във всички големи градове например в Англия, по колко продукта биха им останали на сезон?

Ами логично по 20 от модел. А сега нека умножим това число по истинският брой вериги и ще получим много останала стока която залежава и не се продава!

Какво правим тогава?

Ами ние я купуваме евтино в големи количества за да можем да я продадем също толкова евтино! Точно затова много често може да се случи да нямаме определени артикули, просто защото някои стоки са по оборотни и свършват по-бързо и ние не можем да поръчаме отново когато свършат при нас.

И ето дойде моментът да отговорим с какво са по-различни, защо евентуално уредите които имат транспортни дефекти са подходящи и каква е ползата от тях за потребителите?

blenderi-sravnenie

Каква е разликата между двата блендера?

Единият е „по-нов“ от другия? Ами чисто функционално и геометрично са еднакви, но единият е с така наречените транспортни дефекти, другият пък ги няма, защото излиза от кутията директно на бар-плота.

Вие кой бихте избрали от двата?

Аз бих избрал новият без евентуални дефекти по корпуса, но почакайте никой не каза каква е цената нали?

Да правилно, цената на този отляво с драскотините е почти с 40% по ниска от цената на другият който избрах преди малко, сещате се „по-новият“.

Уреди на ниски цени с транспортни дефекти

Защо никой не ми каза, че мога да си го купя с 40% по-евтино?

Когато си купите някакъв електроуред от друг магазин и след това попаднете на нашите уреди с транспортни дефекти ще се почувствате точно така, аз поне се почувствах така преди да разбера, че може да се пазарува по този начин.

Оправдавах се с това, че сигурно същият уред няма да е толкова качествен, че ще се повреди бързо и всички онези неща които минават на човек през главата когато иска да намери причина заради която да оправдае това, че ПРОСТО СЕ Е ПРЕЦАКАЛ с парите.

Как иначе можем да наречем похарчването на близо два пъти повече пари за същият продукт, с минимални козметични забележки.

Има и хора които просто държат всичко да е перфектно, дори намират дребни кусури на чисто нов продукт който излиза от кутията и заводската опаковка. Нещо като това може да се срещне при блендерите (малка драскотина или драскотини по външните части)

Драскотини по блендера

Ако вие сте такъв човек сигурно бихте имали притеснения, но ако работите като мен всеки ден за да изхранвате семейството си и знаете, че парите не стигат за всичко според мен няма по-добър начин да спестите пари от това да купувате качествен продукт с повярвайте ми съвсем приемливи забележки на почти двойно, а понякога и повече пъти по-ниска цена!

Но няма защо да ви говоря врели некипели, всеки възрастен може сам да преценява какво е най-хубаво за него, ако вие искате да спестите пари и да имате качествен уред в кухнята си, НИЕ можем да ви предложим точно това.

За уреди с транспортни дефекти преминете към тази страница, където ние сме се постарали да съберем от кол и въже, за всеки го по някой страхотен уред от който имате нужда дори и още да не го знаете!

И нека обобщим с какво са по различни уредите с транспортни дефекти?
Спестявате пари

1. Уредите с транспортни дефекти най-вече са по-евтини от абсолютно същите уреди! Това е нещо което вие ще проверите много лесно, избирате си даден модел който ви интересува от каталога на tehmag.net и го търсите в google България, ако не искате да губите време в търсене можете направо да използвате amazon.co.uk където се предлагат 99% от нашите продукти.

kachestveni-uredi-s-transportni-defekti

2. Качеството не е нещо по което би трябвало да се различават, но по принцип продуктите за различните пазари се произвеждат с различни качества и части и съответно цените им са различни, ние внасяме уредите от Германия, Франция, Испания, Великобритания и въпросът е дали там толерират некачествена стока? Според мен не, съответно уредите които идват от там са една идея по-добри дори било то само и заради използването на по-качествени материали.

razlichnite-uredi

Можете ли да познаете какво е това?

3. Ние предлагаме и много уникални уреди за нашият пазар, които ако не бяха с транспортни дефекти (евтини) никой не би си позволил да предложи, но ние го правим! Ако още се чудите какво е това чудо на снимката това е малка съдомиялна.

draskotini

4. И не на последно място тези уреди се различават по-драскотините които имат върху повърхностите си! При някои уреди могат да бъдат повече, при други по малко, кой може да каже и да знае, все пак те са ефекти на външната хаотична среда, но в крайна сметка благодарение на тях можем да ви ги предложим на тази цена!

promociq

Добави и своето мнение