Уреди с транспортни дефекти на добри цени в София

shopping-cart-store

Здравейте!
Тръгнали сте на лов за добри оферти в София? Искате да си вземете уред с незначителни козметични забележки и да направите финансов удар? Ами тогава може би сте на мястото където можете да вземете най-ниската цена!

Ако досега не сте чували за TEHMAG.net, може би е време да ни включите в списъка с магазини които да проверявате когато тръгнете на пазар за уреди с транспортни дефекти!

Наистина ли предлагаме най-добрите цени на уреди с транспортни дефекти в София?

ДА! И това лесно може да се провери.
Ако вече сте посещавали други онлайн магазини за подобна техника и стоки сигурно вече имате някакво изградено мнение и това е ОК, но защо не сравните цените при тях и тези при нас?

Това ще ви отнеме само няколко минути… Наистина!

5-Minutes

Отделете само 5 минутки за да изберете един продукт от нашият сайт и го сравнете с цените във всички останали магазини които продават уреди с транспортни дефекти за които знаете или от които сте пазарили, вземете в предвид цената за доставка която плащате като при нас тя е само 4лв за поръчки над 70лв (почти 80% от продуктите ни са над 70лв).

И какво се получава в крайна сметка? Като се вземе в предвид, че ние се намираме в Русе, от тук тръгват нашите пратки за цялата страна, ние изпращаме по Еконт всички пратки до различните населени места включително и София само за 4лв.

Дори и да имахме магазин в София, което обмисляме доста сериозно, ако вие трябваше да прекосите целият град за да дойдете до нас отново трябваше да дадете повече пари за транспорт и освен това да си изгубите времето в пътуване, което куриерите щяха да направят само за 4лв вместо вас!

Друг фактор е времето! Ако вие си поръчате уред от нашият сайт ние ще го изпратим почти винаги още на същият ден и на следващият ще бъде при вас в София в избран офис на куриерската фирма или до ваш предпочитан Адрес.

hero_kitchen_appliances2016

Нека се върнем на цените на уредите които предлагаме.

Ами да. Те са най-ниските които можете да намерите в момента без значение дали сте в София, Пловдив, Бургас, Русе или друг град в България. Просто никой друг не предлага уреди с транспортни дефекти на по-добри цени от нас!

Нека вземем един уред за пример, нека това да бъде кафемашината с капсули Delonghi EDG420B, която ние предлагаме само за 110лв.

Същата машина изобщо не се предлага от сайт номер едно за уреди с транспортни дефекти ТЕХНОМИКС, както и от вторият ТЕХНОХИТ, на трето място е МАГПРОМ където тя може да бъде намерена за 119лв с доставка която е само с 20% отстъпка от куриерската тарифа, което по мои груби сметки е около 7лв до офис на куриера.

image-20150324-17720-1jvw1gy

Нека да сметнем:

((119+7)-(110+4))=(126)-(114)=12лв разлика в полза на цените от tehmag

Ако обърнем тези 12лв в проценти излиза, че нашите цени са с 11% по-ниски от най-ниската цена която успяхме да открием тази кафемашина. Естествено имаме и много уреди на сходни цени, но дори и тогава вие спестявате от разликата в доставката!

Но само цените ли са важни?

Може би, но според мен има много други фактори които оказват влияние на крайната удовлетвореност. Знаете ли какви са тези фактори?

  1. Ниво на комуникация – ние ще ви предоставим всичката информация която искате
  2. Ниво на осведоменост – ние винаги ще ви дадем полезни съвети и насоки
  3. Скорост – ние работим бързо
  4. Качество на продуктите – ние избираме само най-добрите продукти преди да ги изпратим, като винаги се стремим да изпращаме възможно най-качествени продукти
  5. Разнообразие – ами само погледнете каталога ние имаме над 1500 различни продукта за дребни домакински електроуреди

Bulgaria-Sofia-01

София и нашите клиенти

Ако вие сте от София и все още не сте намерили магазинът от който да изберете уреди за домът си с транспортни дефекти, ние сме готови да ви предложим най-добрите продукти на пазара, на най-добрата цена ГАРАНТИРАНО!

Можете да ни потърсите на телефонът за контакт 087/698-7228
Дежурен колега ще ви обслужи, ще ви насочи и ще вземе вашата поръчка!

Добави и своето мнение