Какви видове кафе предлага Dolce Gusto

kapsulki-dolce-gusto-aroma

Някой знае ли?

До преди днес и аз не знаех всички видове, да си призная честно. Имах си на представа, че са някъде около 30-вида, но какви точно никога не ме е интересувало, аз лично си консумирам Lungo и Cortado и една моя отвара която правя с капсулата за многократна употреба, за която може би ще напиша цяла статия когато имам повечко време.

Без много приказки сега ще изредя всички видове кафе на капсули от Долче Густо които са ми познати, много е възможно да съм пропуснал някой вид или пък да има пуснати нови аромати, като ще се опитвам да добавям новите вкусове в тази тема от време на време, ако все пак знаете за някой определен аромат, не се страхувайте и пишете, ще го добавя.

В интерес на истината не съм пил всичките аромати, например Гранде Кафе Крема ми е напълно непознат аромат, също така Лунго Милд. Не обичам ледено кафе съответно и Ice Capucino остава неизвестен за мен аромат. Студените инстантни чайове също не са ми слабост и по тази причина никога не съм изпитвал нужда да ги пробвам.

От всичките останали видове кафе и горещият шоколад най-добро впечатление ми направиха Lungo-то и Cortado-то. Ако искам силно начало на деня започвам с едно Lungo което направо ме изправя от леглото, ако пък искам денят ми да започне една идея по-меко си пускам Кортадо. Когато пък искам нещо по-силно имам и една кутия Espreso Intenso.

cszz7nqw8aevdwf

Имам нещо и за гостите разбира се. Лате Махиато изглежда просто страхотно, вкусът му също е на прилично ниво въпреки, че аз лично не си правя от тази капсула, дори не мога да се сетя какъв вкус имаше, но се сещам, че не е нещо за което умирам и въпреки моите убеждения на гостите всеки път им харесваше.

За останалите вкусове мога да кажа само, че са или доста подобни на тези които харесвам или не ми се нравят на вкуса, което разбира се не означава нищо, можете да откриете вашият любим аромат сред тях, така че ви препоръчвам да пробвате колкото се може повече вкусове.

Освен тези аромати Dolce Gusto пускат и лимитирани серии, които също може да намерите за приятни. Надявам се всичко това да е било полезно на някой който все още не се е сдобил с кафемашина на Dolce Gusto и на всички пожелавам една страхотна чаша…

maxresdefault

Добави и своето мнение