3 уреда които трябва да си купите с транспортни дефекти!

Защо изобщо трябва да си купувам уред който има транспортни дефекти?
Колкото и пъти да повторя този въпрос никога не ми омръзва да си отговарям сам… АМИ ЗАЩОТО СПЕСТЯВАМ ПАРИ и в конкретният случай се спестяват много пари и за да ви спестя много пари днес ще обсъдим уредите които просто трябва да си купите когато ги имаме в наличност!

Разбира се, всички уреди които предлагаме заслужават вниманието ни, но сега ще акцентираме на тези три уреда които просто събират най-много точки заради страхотната си цена и заради самите тях като уреди.

Чудя се с кой да започна, дали първо да не ги представя и после да кажа за всеки го по нещо или пък директно да започна с всеки един по-отделно? Всъщност няма значение нека направо да започваме…

3027306-poster-p-1-jj-abrams-mystery-box

ТРИ уреда които си заслужават при това много

Защо реших да разгледаме точно тези модели, с какво са уникални и защо да отделим време на тях? Ами … аз лично бих им отделил време само защото биха ми спестили време, този така ценен ресурс, който е неизчерпаем, но в същото време ограничен. Удобството да работите с тях и красивият им дизайн който радва очите… това за някой са пълни глупости за други истина, но основната причина да са сред ТОП продуктите е това че с тях приготвяме неща, за ядене които топлят душата ни!

fpm800-kuhnenski-robot

Какво е това?

Кухненски робот, но вие вече знаете особено ако сте чели статията ми за КУХНЕНСКИТЕ РОБОТИ, няма нужда да обяснявам отново, но ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ИМА кухненски робот, ако нямате ви го пожелавам! Кухненският робот е домакински уред номер едно и когато говорим за кухненски робот на Kenwood от най-висок клас, нещата стават дори още по-интересни.

Кухненският робот от снимката по-горе е част от линията FPM800. Тази серия роботи са известни с това, че са скъпи? Не само и с това че се използват от много професионалисти, те имат специален подсилен 1000W мотор и тяло от метал.

 

Някои от моделите имат вградена везна с която можем да измерим точното количество на продуктите, имат подсилени остриета за рязане в чопъра, подсилени дискове с по-голям диаметър, както и по стабилни кани и купи! Блендерът на всичките е задължително стъклен и можете да добавите към комплекта си почти всичко като: мелница за ядки, миксер за сладолед, миксер за леки смеси, нож за тесто, по-малък чопър с нож, допълнителни дискове за рязане на различни форми, сокоизтисквачка за цитруси, сокоизтисквачка за твърди плодове и други добавки за които дори сега не мога да се сетя.

Защо ни трябва кухненски робот?

  1. Реже всичко от краставица до ряпа
  2. Всяка операция се извършва за секунди
  3. Всички инструменти които ни трябват са под ръка
  4. Кухненският робот е незаменим в редица операции и рецепти

kuhnenski-planetaren-mikser

Какво да кажем за Планетарните миксери?

Не знам от къде да започна, честно? Лично аз намирам по-голямо приложение на кухненският робот, но не мога да прескоча и планетарните миксери на Kitchen Aid които са просто уникални, най-добрите на пазара. Ако нямах планетарен миксер на тази марка и ако си търсех щях първо да потърся в магазин за уреди с дефекти защото от нормалният магазин е лесно, намираш 1200лв и си го купуваш, а ако има някоя драскотина могат да се спестят дори над 400лв от магазини като tehmag.net.

Както казах планетарният миксер е едно много хубаво нещо, но го ползвам само за някои определени рецепти, ако не знаете за какво можете да го ползвате ви препоръчвам да прочетете КАКВО МОЖЕ ДА ПРАВИ ПЛАНЕТАРНИЯТ МИКСЕР, една статия в която съм описал любими мои рецепти.

 

Защо АЗ си взех този уред?

  1. За да меся тесто за хляб, козунаци, различни видове кремове и като цяло приготвяне на десерти
  2. Защото има уникална визия (когато ми идват гости го вадя от килера и го слагам в кухнята)
  3. Защото беше на уникална цена

Бих ли си взел отново такъв миксер ако нямах, след като вече съм го имал? Ами ДА, твърдо да, защото го ползвам от време на време и ми спестява много усилия, това определено е уред който не може да се мери с кухненският робот, но и не може да бъде заместен от него!

10404499_10100597636253979_3596041368381592844_n

Можете ли да приготвите така месото?

Честно казано и аз не мога всеки път, не будалкам ви! Мога да го правя всеки път точно така със моят Sous Vide Supreme! Какво е това?

Ами уред за нискотемпературно готвене във вакуум. Използван във всички добри ресторанти по света. С него месото, зеленчуците и дори плодовете се готвят до съвършенство, като текстурата им става божествено крехка, а всички вкусове запазени вътре в продукта.

Anova-Steak-Guide-Sous-Vide-Photos21-rare-to-well

Методът наподобява този на слоукукърът, с тази разлика обаче, че тук има много прецизен контрол на температурата за всеки вид продукт и той самият се готви на водна баня в плик. В резултат на това се получава страхотна текстура, всички вкусове се запазват и имаме пълен контрол над резултата.

 

На кой му трябва подобен уред?

На мен разбира се и на всички ценители на разнообразната кухня, на хората които обичат да експериментират с храната и искат тя да бъде наистина вкусна!

Защо си взех Сю Вид?

  1. Защото обичам когато ям месо, то да е вкусно и крехко
  2. Защото има продукти които почти е невъзможно да не се объркат, а със Сю Вид-а стават с лекота
  3. Защото е много удобен – подготвяме месото например, овкусяваме го вакумираме го в плик и го оставяме да се готви, докато правим нещо друго.

Всеки един от тези уреди е уникален по рода си и си заслужава инвестицията, а защо да не спестим много пари като преглътнем някоя друга драскотина? Аз съм много ЗА това, ако и вие мислите като мен тогава със сигурност ще намерите още предложения в каталога на tehmag.net

Добави и своето мнение